Mobiltelefonon folytatott beszélgetések hangfelvételeinek feldolgozása ABSONIC programmal

mobil hangrögzítés

A mobil telefonokon folytatott beszélgetések rögzítésére/felvételére az alábbi kategóriájú megoldásokat kínáljuk az ABSONIC rendszerhez:

    • fix telepítésű, helyhez kötött GSM terminál adapter, amely egy analóg telefonvonalban végződő „mobiltelefon”, ami távközlési illesztő egységhez csatlakozik. Ezekkel a saját fejlesztésű és gyártású USB vagy UTP csatlakozású illesztő egységekkel és az ABSONIC program segítségével lehetővé válik a mobil beszélgetések hangrögzítése a kapcsolódó számítógépen Ilyen rendszerhez árajánlat kérésre van szükség.
    • a mobilunkkal bluetooth segítségével kapcsolódunk az asztali vagy a hordozható számítógépünkhöz és a bluetooth hatókörzetéből a számítógépen rögzíthetjük a mobil beszélgetéseinket a számítógépre telepített ABSONIC-kal. A mobil beszélgetésekhez vezeték nélküli DECT fejbeszélőt javaslunk. Kevésbé helyhez kötött, mint a GSM terminál adapteres megoldás. Az internet alapú infokommunikációs kapcsolatok, beszélgetések automatikus, számítógépes rögzítése is lehetséges: Viber, Messenger, Skype, Telegram, WhatsApp stb. Ez a szolgáltatás az ABSONIC-MOBIL csomagban érhető el.
    • saját fejlesztésű és gyártású, fix telepítésű GATE-WAY segítségével, online kapcsolódás (telefon, GSM, VIBER, SKYPE, műholdas telefon és más infokommunikációs csatornákhoz) Tehát a kapcsolat egyik vége egy bárhol lévő/mozgó mobil, a másik vége egy helyhez kötött mobil, mely egy bárhol elhelyezhető és üzemeltehető, felügyelet nélküli gateway-en keresztül egy számítógéphez kapcsolódik, amelynek segítségével, manuális irányválasztással vagy automatikusan tovább lehet jutni, más mobil (ez esetben mindkét mobil lehet bárhol a világon), vezetékes telefon, VoIP, SKYPE, műholdas telefon, stb vonalak/csatornák/készülékek felé. Meglévő alapmegoldásunk adaptálása egyedi fejlesztés során, külön megállapodás keretében.
      • közvetlenül a mobilokra telepített hangrögzítő alkalmazásokkal történő hangfelvételezés esetén a hangfelvételek automatikusan vagy manuálisan tölthetők be az ABSONIC rendszerbe
Scroll to Top Optimized with PageSpeed Ninja